Novi Sad
08.06.2013.
17:59
Na platou SPC "Vojvodina" danas je otvoren Festival optimizma "Baby Exit", koji 12. godinu za redom organizuje udruženje Interart povodom Svetskog dana porodice.
  • -

    09.06.2013 14:56
    -
    zasto nisu na trgu?
    boljeg mesta u gradu-nemate. valjda ste toliko u gradu pa da znate

    upravo prosao pored spensa...strasno.
    ona betoncina je bas za decu.
  • Mara

    09.06.2013 09:40
    @Lala
    Godinama moja deca učestvuju na Beby exitu i mogu reći da je puno bolje na SPENS-u nego na tvržavi prvo binu nisi mogao naći ,pa kad je nađeš strmo pazi da ti ili dete ne padnete ,a o tome da sve kasni po pola sata da i ne govorim. Što se vojske tiče bilo je i na tvrđavi i vojska i policija sve ove godine(čak su se moja deca -mala slikala sa njima o plašenju ni govora)
    Strašno me nerviraju ljudi koji samo sede i samo kritikujui sve im nije dobro.
  • Lala

    08.06.2013 21:15
    ovo su ..
    slike od prosle godine sa tvrdjave, na spensu je opste mrtvilo, dovukli vojsku da ocaraju(plase) malu decu..katastrofa od organizacije i mesta odrzavanja priredbe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna